Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balassagyarmat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Balassagyarmat képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: balassagyarmat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
 Városüzemeltetési Kft

Városüzemeltetési Kft

Mindennapjaink során, az életvitelünkkel nagymértékben nő a keletkező hulladék mennyisége. Így van ez szolgáltatási területünkön is, ahol a lakosság egészségének megőrzéséhez, komfortérzetének növeléséhez társaságunk nagyban hozzájárul a lakossági és közületi szemét elszállításával.

Anna Étterem

Anna Étterem

Hangulatos éttermünk már több mint két évtizede várja látogatóit Rétság város szívében. Vendégeinket házias ízekkel, bőséges étel és italválasztékkal, specialitásokkal várjuk. Konyhánkban kiváló szakácsok szorgoskodnak azon, hogy mindenki megelégedésére étkezhessen. A HAACP szabványnak megfelelő berendezések és munkafolyamat garantálja, hogy vendégeink nem csak bőséges és finom ételt kapnak, hanem azokat az egészségügyi követelményeket mindenben betartva készítjük el.

Autó és gumibolt Galgaguta

Autó és gumibolt Galgaguta

Autósbolt és gumibolt Galgagután. Keleti és nyugati autóalkatrészek beszerzése rövid határidővel és kedvező árakkal. Autójavítás, műszaki vizsgára való felkészítés és műszaki vizsgáztatás, gumiszerviz és autógumibolt.

Autósiskola

Autósiskola

Autósiskolánk 1994-ben alakult. Eleinte kisebb (segéd motorkerékpár, motorkerékpár, személygépkocsi, kategóriák képzésével foglalkoztunk, később jöttek a nagy kategóriák (autóbusz). Valamint a gépjárművezető képzéshez kapcsolódó szaktanfolyamok képzését is elkezdtük. Az autósiskola saját épületben van, és saját tulajdonú rutin pályával rendelkezik, mely egyben vizsga pálya is. Több oktatóval dolgozunk, valamit az autósiskola tulajdonában lévő motorokon, autóbuszon, targoncán, történik az oktatás. Az autók oktatóink tulajdonában vannak.

Autószerviz és gumikereskedés

Autószerviz és gumikereskedés

Autógumi szerviz, téli gumi, nyári gumi, felni óriási választékban és kedvezményes áron a webáruházban. Emellett szervizelési lehetőségekkel várjuk a vásárlókat. Nézzen körül gumiabroncs választékunkban, és válassza ki az Ön igényeinek legjobban megfelelő abroncsot!

Balassagyarmat fogorvosok

Balassagyarmat fogorvosok

Balassagyarmat városában található fogorvosok címe telefonszáma, rendelési ideje elérhetőségei. Az oldalon GPS koordinátáik is megtalálhatóak, ha esetleg ez könnyebben segítene a felkeresésben s ha sürgős segítségre lenne szüksége.

Balassagyarmat templomai

Balassagyarmat templomai

Balassagyarmati templomok elérhetőségei. Miserend és plébánia nyitva tartása. Balassagyarmati evangélikus templom műemléki védelem alatt áll, esküvőket keresztelőket ritkán tartanak, ingyenes parkolási lehetőség.

Balassagyarmati Járási Bíróság

Balassagyarmati Járási Bíróság

Balassagyarmati Városi Bíróság illetékességi területéhez tartozó települések: Alsópetény, Balassagyarmat, Bánk, Becske, Benczúrfalva, Bercel, Berkenye, Borsosberény, Cserháthaláp, Cserhátsurány, Csesztve, Csitár, Debercsény, Dejtár, Diósjenő, Drégelypalánk, Endrefalva, Érsekvadkert, Felsőpetény.

Balassagyarmati Múzeum

Balassagyarmati Múzeum

A palóc kiállítás az elmúlt 100-120 év paraszti életformájáról ad áttekintést. A kedvezőtlen természeti adottságok, a történeti, társadalmi körülmények sajátos alakulása korlátozta az itt élők lehetőségeit. A környék parasztságának életmódja, kultúrája tehát lassabban változott, és számos régies vonást örökített át századunkra.

Hirdetés
Balassagyarmati Okmányiroda

Balassagyarmati Okmányiroda

Balassagyarmati Okmányirodai Ügyintézés. Okmányiroda nyitva tartása Balassagyarmaton. Okmányiroda hatáskörébe tartozó Ügyek: anyakönyvi kivonatok, egyéni vállalkozói igazolvány, forgalmi engedély, törzskönyv,lakcímkártya, személy igazolvány, mozgáskorlátozott parkolási engedély, útlevél, vezetői engedély.

Balassagyarmati Rendőrkapitányság

Balassagyarmati Rendőrkapitányság

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság közigazgatási területe 528,5 km2 , lakosainak száma megközelíti a 47 ezer főt. Illetékességi területünkön 28 település található, melyből kiemelkedik a kapitányság székhelye Balassagyarmat városa. Körzetünkben négy, az átlagostól nagyobb település található, Drégelypalánk, Érsekvadkert, Magyarnándor és Bercel községek.

Balassi Bálint Gimnázium

Balassi Bálint Gimnázium

A városban és annak vonzáskörzetében tehát a Balassi Bálint Gimnázium vállalja tradicionális, klasszikus küldetését: magas színvonalú általános műveltség közvetítését, a jövő értelmiségének előképzését.

Bátony Gumi

Bátony Gumi

A fő profil kezdetben a tehergépjármű alkatrész kereskedelem volt. Ma már igen jelentős a személy teher, és teherautó gumiabroncsok forgalmazása, ezen kívül acél felnik, alumínium felnik, és egyéb kiegészítők pl. szelepek, díszkupakok autós kiegészítők stb. árusítása. Mindezeket itt helyben, a gumiszerelő műhelyünkben szakszerűen fel is szerelik.

BGY Pizza

BGY Pizza

Rendelj pizzát Balassagyarmaton, és mi azonnal elkészítjük és kivisszük neked Balassagyarmaton és a környező településekre. Weboldalunkon rendelhetsz kész pizzáinkból,valamint Te is összeállíthatod a saját pizzádat.

Bútorbolt

Bútorbolt

Cégünk családi vállalkozásként működik Balassagyarmaton két üzletben, bútorok, kiegészítők, kötőelemek, bútorszerelvények és barkácsáruk kiskereskedelmével foglalkozik, célunk a Vásárlók igényeinek kielégítése, termékeink minél nagyobb választékban való bemutatása a lehető legalacsonyabb áron.

Czibulya és Társa Bt

Czibulya és Társa Bt

A szódavíz gyártás és palackozás mellett egyre inkább a megújulóenergiás rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Ennek eredményeképp 2007 februárjában partneri szerződést kötöttünk a budapesti Kardos Labor Kft-vel, akik napkollektorok, hőszivattyúk és ehhez tartozó épületgépészeti elemek importjával, forgalmazásával és telepítésével foglalkoznak.

Dentcolor autósbolt

Dentcolor autósbolt

Dentcolor autósbolt. A lézerblokkolók használatát semmilyen jogszabály nem tiltja, használatuk sem az ügyészség, sem a bíróság álláspontja szerint nem minősül bűncselekménynek, így használatuk csakúgy, mint az elmúlt 7 évben, továbbra is legális.

Tuti menü