Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Iskolák - Balassagyarmat képes leírás - Balassagyarmat.tlap.hu
részletek »

Iskolák - Balassagyarmat - Balassagyarmat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balassagyarmat.tlap.hu » Iskolák - Balassagyarmat
Keresés
Találatok száma - 5 db
Balassi Bálint Gimnázium

Balassi Bálint Gimnázium

A városban és annak vonzáskörzetében tehát a Balassi Bálint Gimnázium vállalja tradicionális, klasszikus küldetését: magas színvonalú általános műveltség közvetítését, a jövő értelmiségének előképzését.

Karate Iskola

Karate Iskola

Balassagyarmaton a Shotokan Karate gyakorlásának kezdetét az 1982-es évtől számíthatjuk. Akkor két lelkes fiatalembernek köszönhetően (Fajszán Pál, Szabó János) kezdődtek el az első foglakozások a Vasutas Művelődési ház termében. Később a Városi Sportcsarnokban folytatódtak. Ez az akkoriban elterjedő új sport nagyon sok érdeklődőt vonzott az edzésekre.

Kiss Árpád Általános Iskola

Kiss Árpád Általános Iskola

Mi, a Kiss Árpád Általános Iskola dolgozói arra törekszünk, hogy tanulóink testi-lelki fejlődéséhez rendezett környezetet és nyugodt légkört biztosítsunk, tehetségük kibontakoztatásához maximális segítséget nyújtsunk. Nagy jelentőséget tulajdonítunk az alapkészségek fejlesztése mellett az idegen nyelv, az informatika és a környezetvédelem oktatásának.

Mikszáth Gimnázium

Mikszáth Gimnázium

Mikszáth Kálmán Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola - Balassagyarmat. Iskolánkban a balassagyarmati képzés mellett három tagozat működik: Rétságon, Nógrádsápon és Nagymaroson. Kereskedelmi és vendéglátó szakirány. A 9-10. osztályokban kötelező tanórai foglalkozások keretén belül az általános műveltséget megalapozó nevelés-oktatás mellett szakmai gyakorlat és szakmai alapozó ismeretek oktatása is folyik. A szakképző évfolyamokon választható szakmák: élelmiszer-és vegyiáru-eladó, ruházati eladó, műszaki cikk eladó, pék, pincér, szakács.

Ridens Szakiskola

Ridens Szakiskola

Remélem, hogy a honlapunkon hasznos információkat találnak és a tanulni és fejlődni vágyó 14-25 éves korú testi, értelmi és érzékszervi fogyatékossággal élő fiatalok, ha még jobban megismerik az intézményünket, akkor kedvet kapnak, hogy diákjaink közé tartozzanak, vagy más esetben lehetőség nyílik szakmai kapcsolatok létesítésére is.

Tuti menü