Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Étterem-Szállás - Balassagyarmat képes leírás - Balassagyarmat.tlap.hu
részletek »

Étterem-Szállás - Balassagyarmat - Balassagyarmat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balassagyarmat.tlap.hu » Étterem-Szállás - Balassagyarmat
Keresés
Találatok száma - 5 db
BGY Pizza

BGY Pizza

Rendelj pizzát Balassagyarmaton, és mi azonnal elkészítjük és kivisszük neked Balassagyarmaton és a környező településekre. Weboldalunkon rendelhetsz kész pizzáinkból,valamint Te is összeállíthatod a saját pizzádat.

Étterem és Panzió

Étterem és Panzió

Állunk az Önök rendelkezésére legyen szó szállás vagy éttermi szolgáltatásról. Köszönjük az ifjú pároknak a belénk fektetett bizalmat, nektek köszönhetően sikeres szezont zártunk és megerősít minket abban, hogy jó úton járunk az esküvői vendéglátás szervezésében.

Excalibur Ételbár

Excalibur Ételbár

Excalibur Ételbár Balassagyarmat. Gyorsétterem Balassagyarmat belvárosában, többféle készétel azonnali kiszolgálással, házhoz szállítás Balassagyarmaton és a környező településekre hétköznapokon 14 óráig.

Madách Pizzéria

Madách Pizzéria

A Madách Filmszínházban és Pizzériában azért dolgozunk, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást nyújtsunk Önnek. Ennek érdekében szívesen fogadunk bármilyen igényt, észrevételt. Kérdéseit, kéréseit a videotéka nyitvatartási idejében a mozi telefonszámán fogadjuk.

Pool Cafe

Pool Cafe

Pool Cafe minden pénteken és szombaton a legjobb bulikkal Balassagyarmaton, a város szívében! Egy fiatalos szórakozóhely, ahol nem csak inni lehet. Kávézó rész bárpulttal és asztalokkal, valamint egy kissé elszeparált helyen a billiárd asztalok illetve tánctér várja vendégeinket.

Tuti menü