Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügy - Balassagyarmat képes leírás - Balassagyarmat.tlap.hu
részletek »

Egészségügy - Balassagyarmat - Balassagyarmat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balassagyarmat.tlap.hu » Egészségügy - Balassagyarmat
Keresés
Találatok száma - 5 db
Balassagyarmat fogorvosok

Balassagyarmat fogorvosok

Balassagyarmat városában található fogorvosok címe telefonszáma, rendelési ideje elérhetőségei. Az oldalon GPS koordinátáik is megtalálhatóak, ha esetleg ez könnyebben segítene a felkeresésben s ha sürgős segítségre lenne szüksége.

Fitness

Fitness

Fitness Barlang - Konditerem, táplálék kiegészítők, aerobik órák, fitnesz ruházat, Szauna, szolárium, szolárium krémek. Több mint 20 féle, több funkciós kondigép. Cardio gép park. /fekvőkerékpár, spinning kerékpár, futópadok, taposógépek, elliptikus futópad,stb

Kórház és Rendelőintézet

Kórház és Rendelőintézet

A balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház és Rendelőintézet geográfiai elhelyezkedésének köszönhetően Nógrád megye bármely településéről rövid időn belül megközelíthető és nem kis részben ennek köszönhetően jelenlegi helyén már a XIX. században kórház működött.

Kristály Patika

Kristály Patika

Két szakgyógyszerész és három szakasszisztens segítségével a gyógyszerek használata mellett tájékozódhatnak a gyógytermékek alkalmazásáról és egyéb un.szelíd gyógymódról is mint pl. a homeopátia vagy a Schüssler-sók.

Pszichológiai segítség

Pszichológiai segítség

Pszichológiai segítséget szeretne? Pszichológusként, jó eséllyel tudok Önnek segíteni, hogy képessé váljon problémái megoldására. Kérem forduljon hozzám bizalommal, közösen hamarabb megtaláljuk a megoldást. Pszichológiai szolgáltatások: tanácsadás, terápia, coaching, tréning, stresszkezelés..

Tuti menü