Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balassagyarmati vállalkozások képes leírás - Balassagyarmat.tlap.hu
részletek »

Balassagyarmati vállalkozások - Balassagyarmat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balassagyarmat.tlap.hu » Balassagyarmati vállalkozások
Keresés
Találatok száma - 22 db
Autósiskola

Autósiskola

Autósiskolánk 1994-ben alakult. Eleinte kisebb (segéd motorkerékpár, motorkerékpár, személygépkocsi, kategóriák képzésével foglalkoztunk, később jöttek a nagy kategóriák (autóbusz). Valamint a gépjárművezető képzéshez kapcsolódó szaktanfolyamok képzését is elkezdtük. Az autósiskola saját épületben van, és saját tulajdonú rutin pályával rendelkezik, mely egyben vizsga pálya is. Több oktatóval dolgozunk, valamit az autósiskola tulajdonában lévő motorokon, autóbuszon, targoncán, történik az oktatás. Az autók oktatóink tulajdonában vannak.

Autószerviz és gumikereskedés

Autószerviz és gumikereskedés

Autógumi szerviz, téli gumi, nyári gumi, felni óriási választékban és kedvezményes áron a webáruházban. Emellett szervizelési lehetőségekkel várjuk a vásárlókat. Nézzen körül gumiabroncs választékunkban, és válassza ki az Ön igényeinek legjobban megfelelő abroncsot!

Bútorbolt

Bútorbolt

Cégünk családi vállalkozásként működik Balassagyarmaton két üzletben, bútorok, kiegészítők, kötőelemek, bútorszerelvények és barkácsáruk kiskereskedelmével foglalkozik, célunk a Vásárlók igényeinek kielégítése, termékeink minél nagyobb választékban való bemutatása a lehető legalacsonyabb áron.

Czibulya és Társa Bt

Czibulya és Társa Bt

A szódavíz gyártás és palackozás mellett egyre inkább a megújulóenergiás rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Ennek eredményeképp 2007 februárjában partneri szerződést kötöttünk a budapesti Kardos Labor Kft-vel, akik napkollektorok, hőszivattyúk és ehhez tartozó épületgépészeti elemek importjával, forgalmazásával és telepítésével foglalkoznak.

Dentcolor autósbolt

Dentcolor autósbolt

Dentcolor autósbolt. A lézerblokkolók használatát semmilyen jogszabály nem tiltja, használatuk sem az ügyészség, sem a bíróság álláspontja szerint nem minősül bűncselekménynek, így használatuk csakúgy, mint az elmúlt 7 évben, továbbra is legális.

Esküvő szervezés Balassagyarmaton

Esküvő szervezés Balassagyarmaton

Szálloda , panzió és étterem Balassagyarmaton. Esküvők ballagási családi és üzleti rendezvények lebonyolítása éttermünkben. Olcsó szállás Balassagyarmaton. Éttermünk 110 befogadására alkalmas. Különtermünk 20 fős rendezvények lebonyolítására alkalmas. Szállodánk étterméhez egy 15 fő befogadóképességű első terasz, és egy 80 fős kert helység tartozik.

Fémkorlát gyártás

Fémkorlát gyártás

A weboldal tulajdonosa, az Aluraster Kft. 20 éve foglalkozik egyedi fémszerkezet, korlát, króm korlát gyártásával Balassagyarmaton. Az oldalon információt kaphat termékeinkrő. Korlátok a lehetőségek korlátlanok.

Gumiabroncs-autógumi

Gumiabroncs-autógumi

Autógumiweb. Gumiabroncs webáruház, téli gumi, nyári gumi áruház kis- és nagykereskedelmi ügyfeleink részére házhoz szállítással vagy személyes átvétellel . Téli gumi és nyári gumi nagy választékban balassagyarmati gumiszervizünkben .

Győri-Kovács Kft

Győri-Kovács Kft

A cég profilja az elektronikai alkatrészek gyártásával kapcsolatos részműveletek elvégzése bérmunkában. Ezen belül különböző kis teljesítményű transzformátorok zavarszűrők tekercselése és járulékos munkafolyamatainak elvégzése.

Hirdetés
Hólánc áruház

Hólánc áruház

Hólánc áruház, hólánc keresés autógumi méret alapján. Személyautó, teherautó ás terepjáró hóláncok, hogy biztosan célba érjen a legvadabb téli útviszonyok közt is. Számos szomszédos országban kötelező téli tartozék a hólánc!

Motorolaj kereskedés

Motorolaj kereskedés

Motorolaj és motorkerékpár olaj kereső, akkumulátor és autófelszerelés webáruház Balassagyarmaton. Nálunk vásárolt motorolaj esetén az olajcsere ingyenes. Minőségi motorolaj megbízható forrásból!Új szolgáltatásunk: személy és kisteherautók műszaki vizsgáztatása .

Sport bolt

Sport bolt

Cala-Sportbolt Balassagyarmat Budapesti átadás. Sílécek, Snowboardok, és nagyobb értékű sportszerek átadása Budapesten megoldható Újpesten. Heti egyszeri szállítással. Telefonos egyeztetés szükséges mindenképpen.

Suba Fotó

Suba Fotó

Vallom, hogy a fotózás nem egyszerűen csak szolgáltatás. Egy olyan elfoglaltság mind a Modell (vagy Megrendelő/Megbízó) számára, mind számomra, melyben örömünket leljük, és melynek során mindannyian kiteljesedhetünk: Te megmutatod magadból azt, amit szeretnél az örökkévalóságnak megőrizni - az én feladatom pedig az, hogy mindezt úgy örökítsem meg, ahogyan Te azt a legszebbnek látod.

Szatmári Épületgépészet

Szatmári Épületgépészet

Szatmári Épületgépészeti és Fürdőszoba Szaküzletlánc. Azon dolgozunk, hogy nálunk egyszerűen, gyorsan és kényelmesen rátaláljon a megoldásra, a Szatmári-nál vásárolt készülékekkel, berendezésekkel olcsóbban tudjon fűteni, takarékosan bánhasson az energiával, alacsony költségvetésből is elegáns fürdőszobát, enteriőrt tudjon kialakítani.

Szendrei fodrászcikk

Szendrei fodrászcikk

Cégünk a Szendrei Kft, fodrászcikk, kozmetikumok, műkörmös alapanyagok és az ezekhez kapcsolódó bútorok és gépek kis- és nagykereskedésével foglalkozik immár 15 éve. Célunk a folyamatos fejlődés, ezért vevőink igényeihez alakított, rendszeres akciókkal és webáruházunk, illetve szaküzleteink állandóan bővülő választékával várjuk a szakmai és lakossági vásárlóinkat egyaránt .

Szépség Szalon

Szépség Szalon

Zafir szépségszalon Balassagyarmat. Várjuk a szépülni és frissülni vágyókat Balassagyarmaton a Zafír szépségszalonban. Kellemes környezetben szépülhet, frissülhet -megfizethető áron! Folyamatosan frissülő akciók! Minden hónapban más kedvezmény!

Szóda készítő

Szóda készítő

A mesterséges ásványvizeknek nem hátrányára, hanem előnyére, a feltalálóknak pedig nem szégyenére, hanem dicsőségére válik, ha sikerül a vízbe az eddig elértnél nagyobb mennyiségben juttatni szabad szénsavat, vagy még annál is nagyobbat, mint amennyit a természetes vizek tartalmaznak.

Tuti menü